Kaikille avoin kamppailuseura -hankkeen tavoitteena on lisätä kamppailulajitoimijoiden tietoisuutta erityisliikkujien toiminnan ja paraurheilun mahdollisuuksista sekä lisätä erityisliikkujien määrää ja laajentaa erityisliikuntatoimintaa kamppailulajiseuroissa.

Hankkeen keskeisin toimenpide on tänä syksynä kamppailuseurat yhteen kokoava seurakiertue kuudella paikkakunnalla (Vantaa, Oulu, Tampere, Kuopio, Tuusula, Jyväskylä). Tavoitteena on tavoittaa kunkin alueen kamppailuseurat ja kutsua seurojen ohjaajia ja toimijoita yhteiseen tapahtumaan. Tapaamisten tarkoituksena on saada seuratoimintaa entistä avoimemmaksi siten, että erityisliikkujille on enemmän mahdollisuuksia harrastajaa kamppailulajeja, ja tarjota seuroille työkaluja erityisliikkujien huomioimiseksi käytännön harjoituksilla keskustelun lisäksi. Mukana tapahtumissa keskustelua virittämässä on myös lajien ja liittojen kouluttajia, joilla on ennestään kokemusta erilaisten erityisliikkujien ohjaamisesta.

Tervetuloa kiertueen tapahtumiin!

Syksyn kiertue käynnistyy tiistaina 24.9. Vantaalta, jossa Marita Kokkonen ohjaa parajudon demoharjoitusksen klo 17.00-18.15, minkä jälkeen on keskustelutilaisuus klo 18:30-19:30. Lisätiedot täältä.

Muut kiertueen paikkakunnat ja ajankohdat ovat:

  • Oulu 5.10.
  • Tampere 9.10.
  • Kuopio 24.10.
  • Tuusula 27.10.
  • Jyväskylä 8.11.

Lisätietoa tapahtumista löydät Judoliiton kalenterista. Tapahtumat ovat maksuttomia.