Finaalissa Ihanamäki kukisti Serbian Velimir Cosovicin tiukan jatkoaikakamppailun päätteeksi.

Alle 81-kilon painoluokassa otellut Ihanamäki aloitti voitolla Saksan Gerrit Noackista. Toisella kierroksella kukistui Montenegron Marko Gusic sidonnalla.

Poolifinaalissa ottelu ottelulta parantantanut Ihanamäki kukisti Italian Salvatore D Arcon varoituksin. Semifinaalissa taipui Serbian Vukan Stanimirovic ja loppuottelussa puolestaan Serbian Kosovic lähes 9 minuutin kamppailun jälkeen.

– Vähän tahmeaa ottelemista oli, mutta tuli ainakin hyvin otteluita. Zagreb ( Grand Prix ) viime viikolla oli aika iso pettymys niin kiva, että täällä pärjäsi. Ensimmäinen ottelu oli vaikein ja tuntui että hyytyisi, mutta muissa oli aika luottavainen olo vaikka olikin pitkiä jatkoaikoja, analysoi Ihanamäki.

Alle 66-kiloisissa otellut Joonatan Kujanhaara raivasi tiensä kahdella otteluvoitolla aina poolifinaaliin jossa koki tappion Montenegron edustajalle. Keräilyerien ensimmäisessä ottelussa Saksan Severin Edmeier osoittautui vahvemmaksi.

Alle 73-kiloisissa Roope Korhonen voitti ensimmäisen kierroksen ottelunsa mutta taipui toisessa puolalaiselle. 90-kilon painoluokassa Teo Yliruusi voitti myös ensimmäisen ottelunsa mutta koki tappion toisella kierroksella.

Kilpailujen tulokset ja kaaviot löytyvät osoitteesta judotv.com. Viikonloppuna 21. – 22.9. käyty Podgorican European Cup kokosi yhteen ottelijoita 29 maasta.